Palliatieve zorg voor jonge mensen

Wil je ook geld inzamelen met een eigen actie, meld je dan hier aan.
Je kunt je als individu inschrijven of als organisatie.

Een van onze beheerders zal je mailtje behandelen, even checken of alles klopt met je aanmelding en dan jouw actiepagina aanmaken met de informatie die jij ons opstuurt. Dit proces gebeurt echter niet elke minuut van de dag dus je hoeft er op dit moment niet op te wachten. Wacht gewoon tot wij weer contact met je opnemen.

Veel succes met je actie en veel plezier!


Even wat persoonlijke gegevens

We hebben een paar persoonlijke gegeven van je nodig voordat we je actie kunnen opzetten

Het veld organisatie hoef je alleen in te vullen als je vanuit een organisatie deze actie wil opzetten.

En wat betreft het email adres dat je opgeeft het volgende. We gebruiken dat adres alleen om contact met je op te nemen betreffende deze actie dus zorg dat je een werkend emailadres opgeeft wat je regelmatig leest.

Voor de actie

We hebben een plaatje nodig als logo dus vragen we je die op te sturen bij deze. We kunnen alleen plaatjes als png, gif of jpg bestand gebruiken hiervoor. Minimale afmeting is 25kb, miximaal 2mb. Je kunt eventueel ook een tweede plaatje opsturen zodat we die aan de bovenkant van jouw pagina kunnen gebruiken.

Daarnaast hebben we een omschrijving van je nodig over de actie die je wilt starten. Een korte achtergrond, wat je wil bereiken, voor wie de actie is enzovoort. Klim even in de pen en maak er een aardig verhaaltje van.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Ontstaan van Xenia

Jacqueline Bouts small

Begin 2009 werd door Jacqueline Bouts Xenia opgericht.  In haar werk als verpleegkundige werkte zij met ernstig zieke jongeren. Zij ontdekte dat voor jongeren in de leeftijdcategorie van 16 tot ca. 35 jaar geen hospice en logeeropvang in Nederland bestond. Er zijn hospices voor kinderen tot 16 jaar en hospices voor ouderen, maar deze jonge mensen vallen tussen wal en schip. Het idee dat er in Nederland  goede opvang voor deze groep moest komen liet haar niet meer los.

Lees meer over de historie van Xenia

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.