Palliatieve zorg voor jonge mensen

Hoe kun je een sponsoractie aanmaken op de evenementen website van Xenia? Nou da's heel makkelijk, lees even de volgende punten en je bent binnen 5 minuten klaar! Echt waar! 

  1. actiepagina1Registreer je via https://doneren.xenialeiden.nl/register en vul daar je gegevens in. Je kunt je als individu inschrijven of als groep voor een bestaand event of als op zichzelf staande actie. Schrijf wel voor jezelf even het emailadres en wachtwoord op waarmee je jezelf geregistreerd, die heb je namelijk later nodig om in te loggen als je je profiel of actie wil beheren.
  2. actiepagina2Een van onze beheerders zal even checken of alles klopt met je aanmelding en dan goedkeuren. Die check gebeurt echter niet elke minuut van de dag dus je hoeft er op dit moment niet op te wachten. Wacht gewoon tot je van ons een mailtje krijgt over die goedkeuring en dan kun je jouw profiel rustig aanpassen wanneer het je uitkomt.
  3. actiepagina3Wanneer jouw actie dus goedgekeurd is, krijg je een mailtje met het goede nieuws! En je kunt dan inloggen met jouw eigen login gegevens (die je bij punt 1 hebt opgeschreven) op de actiewebsite van Xenia via https://doneren.xenialeiden.nl/beheer. Daar kun je dan je profiel aanpassen voor het huidige evenement, alle evenementen bekijken waar je aan mee doet, of je aanmelden voor een nieuw evenement.
  4. actiepagina4Zodra je jouw profiel wat gevuld hebt met een leuke introductie tekst en een foto, kun je via https://doneren.xenialeiden.nl/ het evenement opzoeken waarvoor je je hebt ingeschreven en dan je eigen pagina zoeken die onder dat evenement genoemd word. Die pagina kun je dan onder je familie, vrienden, collegas of bijvoorbeeld teamleden verspreiden om met jouw actie zoveel mogelijk sponsoren te krijgen.

Veel succes en plezier! 

Xenia is super blij met jullie energie en inzet.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.