Palliatieve zorg voor jonge mensen

Hoe kun je een sponsoractie aanmaken op de evenementen website van Xenia? Nou da's heel makkelijk, lees even de volgende punten en je bent binnen 5 minuten klaar! Echt waar! 

  1. actiepagina1Registreer je via https://doneren.xenialeiden.nl/register en vul daar je gegevens in. Je kunt je als individu inschrijven of als groep voor een bestaand event of als op zichzelf staande actie. Schrijf wel voor jezelf even het emailadres en wachtwoord op waarmee je jezelf geregistreerd, die heb je namelijk later nodig om in te loggen als je je profiel of actie wil beheren.
  2. actiepagina2Een van onze beheerders zal even checken of alles klopt met je aanmelding en dan goedkeuren. Die check gebeurt echter niet elke minuut van de dag dus je hoeft er op dit moment niet op te wachten. Wacht gewoon tot je van ons een mailtje krijgt over die goedkeuring en dan kun je jouw profiel rustig aanpassen wanneer het je uitkomt.
  3. actiepagina3Wanneer jouw actie dus goedgekeurd is, krijg je een mailtje met het goede nieuws! En je kunt dan inloggen met jouw eigen login gegevens (die je bij punt 1 hebt opgeschreven) op de actiewebsite van Xenia via https://doneren.xenialeiden.nl/beheer. Daar kun je dan je profiel aanpassen voor het huidige evenement, alle evenementen bekijken waar je aan mee doet, of je aanmelden voor een nieuw evenement.
  4. actiepagina4Zodra je jouw profiel wat gevuld hebt met een leuke introductie tekst en een foto, kun je via https://doneren.xenialeiden.nl/ het evenement opzoeken waarvoor je je hebt ingeschreven en dan je eigen pagina zoeken die onder dat evenement genoemd word. Die pagina kun je dan onder je familie, vrienden, collegas of bijvoorbeeld teamleden verspreiden om met jouw actie zoveel mogelijk sponsoren te krijgen.

Veel succes en plezier! 

Xenia is super blij met jullie energie en inzet.

Recent nieuws

Betekenis hebben in de maatschappij, dat geeft me voldoening

Mooi stukje van Maaike Botden in DeWijkkrant van de Vereniging Professoren & Burgemeesterswijk over onze logeergast en vrijwilliger Myrthe Kamphuis. We hebben het totale stuk intergraal hier overgenomen voor het leesgemak. 

Leerlingen Leonardo College halen monsterbedrag op voor Xenia

Leerlingen van het Leonardo College in Leiden hebben deze week met hun kerstactie een monsterbedrag opgehaald voor jeugdhospice Xenia. Door allerlei activiteiten te organiseren haalden de klassen met behulp van donaties 4320 euro op. Het Leonardo College zei van tevoren toe het bedrag te verdubbelen, waardoor het eindbedrag op bedrag 8640 euro uitkomt.

Nieuwe column van onze gastheer vrijwilliger Ton Hetebrij

Ton Hetebrij verhaalt in zijn column over Xenia. Vorige week stond bijgaande column in de Rijnsburger geplaatst.

Xenia in filmpje van V&VN bij Hart van Nederland

De beroepsvereniging Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) is in de afgelopen vijf jaar verdubbeld naar 100.000 leden. In de uitzending van Hart van Nederland wordt hieraan aandacht besteed en zien we Jacqueline Bouts en Martijn van Rees aan het woord.

Ongeneeslijk zieke jongeren willen geen medelijden

Mooi artikel op de site van V&VN over Xenia. "Ho, een naakte man!" Snel schuift Jacqueline de deur weer dicht. Lachend: "Ik dacht: ik laat je de gastenkamer zien, maar het sanitair is even in gebruik." In de aangrenzende badkamer wordt meegelachen. 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.