Palliatieve zorg voor jonge mensen

Naast de mogelijkheid van doneren bestaat sinds de opening de mogelijkheid om een of meer kamers voor onze gasten te ‘sponsoren’: voor een periode van minimaal 3 jaar verbindt een donateur zich aan Xenia om een (deel van een) kamer mede te sponsoren.

kamer1

Daarbij zij opgemerkt dat de jaarlijkse kosten van een kamer zijn begroot op € 20.000. Een dergelijke bijdrage kan worden vastgelegd in een onderling contract en kan periodiek worden betaald of in één keer vooraf. Het bestuur van Stichting Vrienden van Xenia licht u graag in over de mogelijkheden.

Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen dan spoedig contact met u op.

Hoe kan ik Xenia steunen?

Xenia Hospice is voor een groot deel afhankelijk van financiële steun van derden. Hieronder kunt u direct via Ideal of via een van onze partners Xenia financieel steunen.

Wilt u voor langere periode donateur worden, een schenking doen of op een ander manier uw steun geven? Neem dan contact op met de Stichting Vrienden van Xenia Hospice.

Doneer aan Xenia

icon 50x50Heel makkelijk een bedrag doneren via Ideal. Klik hier. Enorm bedankt alvast !

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.