Palliatieve zorg voor jonge mensen

Donateur Acties

Wist je dat Xenia maar weinig overheidssteun of subsidie krijgt. We zijn grotendeels afhankelijk van donaties en vrijwilligers. En daarom vragen we jou om ook mee te doen.

Kijk op doneren.xenialeiden.nl welke acties en evenmenten er op dit moment actief zijn.

Meedoen?

Wil je zelf een actie pagina maken voor een bestaand event? Dat kan binnen 5 minuten! Lees hier hoe.


Er zijn verschillende initiatieven mogelijk om Xenia te steunen. 

Zo kunt u onder meer denken aan:

  • Doneer heel makkelijk in 2 stappen via iDeal aan de rechterkant van deze pagina of onderdaan elke andere pagina van onze website.
  • Vriend worden van Xenia, via formulier op de website.
  • Doneren op rekeningnummer  NL39RABO0114056803 t.n.v. Stichting Vrienden van Xenia Hospice.
  • Acties of inzamelingen organiseren.
  • Een of meerdere loten kopen bij de Vriendenloterij met Xenia als gekozen goed doel, via deze website.
  • Xenia testamentair opnemen als erfgenaam of voor een legaat.
  • Een kamer adopteren voor een bepaald bedrag, enige jaren achtereen.
  • Bekendheid geven aan Xenia door bovenstaande mogelijkheden.

Het Vriendenbestuur verstrekt graag informatie over alle mogelijkheden voor doneren aan Xenia. Zo kan zij een toelichting op Xenia geven, folders vertrekken, collectebussen en/of banners beschikbaar stellen, meedenken bij door u te organiseren acties of anderzins. Xenia houdt belangstellenden van haar vorderingen op de hoogte via een nieuwsbrief die een paar maal per jaar verschijnt. Via de website kunt u zich onderaan elke pagina opgeven voor toezending van de nieuwsbrief per email. 

Wilt u donateur worden, een schenking doen, een actie opzetten of op een ander manier uw steun geven? Neem dan contact op met de Stichting Vrienden van Xenia Hospice, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen dat spoedig contact met u op. Iedere bijdrage, groot of klein, is zeer welkom op rekeningnummer  NL39RABO0114056803 t.n.v. Stichting Vrienden van Xenia Hospice.

Hoe kan ik Xenia steunen?

Xenia Hospice is voor een groot deel afhankelijk van financiële steun van derden. Hieronder kunt u direct via Ideal of via een van onze partners Xenia financieel steunen.

Wilt u voor langere periode donateur worden, een schenking doen of op een ander manier uw steun geven? Neem dan contact op met de Stichting Vrienden van Xenia Hospice.

Doneer aan Xenia

icon 50x50Heel makkelijk een bedrag doneren via Ideal. Klik hier. Enorm bedankt alvast !

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.