Palliatieve zorg voor jonge mensen

Xenia Hospice is voor een groot deel afhankelijk van financiële steun van derden. Wilt u donateur worden, een schenking doen, of op een andere manier uw steun geven? Neem dan contact op met de Stichting Vrienden van Xenia Hospice.

Lijfrente en nalatenschap

Overweegt u het werk van Xenia te steunen met een gift? Dit kan in de vorm van een schenking door middel van een lijfrente. Deze schenking in (minimaal 5) termijnen dient te worden vastgelegd in een notariële akte.

Het bedrag dat u wilt schenken kunt u zelf bepalen en is volledig aftrekbaar voor de Belastingdienst. Indien de schenkingsakte wordt opgesteld door één van de onderstaande aan Xenia verbonden notarissen zijn hieraan voor u geen kosten verbonden. Daarnaast kunt u ons werk steunen door Xenia tot erfgenaam te benoemen in uw testament of door in uw testament vast te leggen dat aan Xenia een bepaald bedrag toekomt.

Misschien is het een vorm van geven waar u liever (nog) niet over wilt nadenken. Toch kan het goed zijn om u alvast te laten informeren over de mogelijkheden. Zo kunt u zich ervan verzekeren dat uw nalatenschap ten goede komt aan organisaties zoals Xenia, die u een warm hart toedraagt. Omdat Xenia een door de Belastingdienst erkend Algemeen Nut Beogende Instelling is, hoeft zij geen schenk- of erfbelasting te betalen over de verkregen bedragen.

Voor meer informatie over bovenstaande wijzen van geven kunt u via de contactpagina op deze site de folder Schenken en nalaten aan Xenia bij ons aanvragen. Ook kunt u contact opnemen met één van de aan Xenia verbonden notarissen.

bakkerenneve

Bakker & Neve Netwerk Notarissen
Loevestein 12
2352 KM Leiderdorp
T 071-589 92 01
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.bakkerneve.netwerknotarissen.nl

vanloenhoud

Notaris Mr L.F. van Loenhoud
Herenweg 22
2211 CD  Noordwijkerhout
T: 0252-376547
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.notarisvanloenhoud.nl

verhees

Zeeweg 117
2224 CD Katwijk (ZH)
T (071) 406 05 00
F (071) 407 51 00
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.verheesnotarissen.nl

declercq

Hoge Rijndijk 306, 2314 AM Leiden
Postbus 11051, 2301 EB Leiden
T +3171 - 581 53 00
F +3171 - 581 53 81
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.declercq.com

Hoe kan ik Xenia steunen?

Xenia Hospice is voor een groot deel afhankelijk van financiële steun van derden. Hieronder kunt u direct via Ideal of via een van onze partners Xenia financieel steunen.

Wilt u voor langere periode donateur worden, een schenking doen of op een ander manier uw steun geven? Neem dan contact op met de Stichting Vrienden van Xenia Hospice.

Doneer aan Xenia

icon 50x50Heel makkelijk een bedrag doneren via Ideal. Klik hier. Enorm bedankt alvast !

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.